free bootstrap themes

9. Green Town Jazz Fest

U DUHU LATINA I SWINGA

DEVETI GREEN TOWN JAZZ FEST

Organizatori „GREEN TOWN JAZZ FEST“ manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u Somboru, 20 i 21 juna su se odlucili da i ovogodišnji fest 

pripreme u duhu dosadasnjih festova. Akusticni instrumentalni main stream jazz i dzez standardi izvedeni u vokalnim aranzmanima.

Izvodjaci eminentni domaci jazz muzicari iz Beograda, Novog Sada i Sombora potpomognuti mladim muzicarima somborske muzicke skol, a deo programa posebno pripreman za ovogodisnji fest.

 Konceptu programa zasnovan na klasicnom jazz repertoaru , latinu, swingu i filmskoj muzici. 

Četvrtak 20. jun 

THURSDAY JOY QUARTET – je kvartet posebno sastavljen za ovu priliku koji že izvesti klasičan džez repertoar u aranžmanima za saksofon, klavir, kontrabas i bubanj. Oni će ujedno otvoriti ovogodišnji Green Town Jazz Fest.

MILICA DUDIĆ PONJEVIĆ QUINTET – je vokalni sastav koji će izvesti džez numere u latino i swing maniru stim da je jedan deo programa je na portugalskom jeziku, dok je drugi na engleskom.

Petak 21. jun 

MUZIČKA ŠKOLA „PETAR KONJOVIĆ“ SOMBOR – izvedbom dela koncerta posvecenog Lazi Kosticu nastavlja tradiciju predstavljanja mladih muzičara orkestra muzičke škole „Petar Konjović“ na Green town jazz festu

ALEKSANDAR DUJIN ORCHESTRA „HAPPY MOMENTS“ – je novi program orkestra Aleksandra Dujina nastao krajem 2018. godine i bio realizovan u Novosadskoj sinagogi. Vokalne solistkinje Nevena Reljin i Vanja Manić Matić će izvesti džez evergrin kompozicije na francuskom, španskom, portugalskom i engleskom, a program će sadržati svetske standarde frankofone, latino i filmske muzike.

© Copyright 2019 Green Town Jazz Fest - All Rights Reserved - Web by Agencija Soinfo